Sommaren går fort

Jag hade sett denna sommar som ett tillfälle att träna upp min styrka igen. Den har en tendens till att avta under tävlingssäsong i kombination med sjukdom. Gymträningen är den som prioriteras bort under stressiga perioder, vilket jag har möjlighet att ta igen när lite mer ledighet infinner sig.

Denna sommar blev dock inte som tänkt. Öland på midsommar, en vecka i Spanien och sedan spontanresa till Kina. Jag har inte hunnit mer än att jobba lite och packa om resväskan mellan varven. Så nej, det blev inte massvis med styrketräning denna sommar. Jag valde att ta vara på möjligheterna, släppa på spärrarna och anskaffa mig nya erfarenheter istället – vilket jag inte ångrar!

Den här sommaren blev kanske inte lika mycket “vila” och överflöd med tid som jag önskade från början. Det gör ingenting, för under de äventyr jag gjort har jag behövt tänja på många av mina gränser som i efterhand fått en att inse mycket om sig själv. Jag är tacksam över att få vara en nyfiken och trots allt en hyfsat social kompetent människa.

Den här sommaren blev det inte min fysiska hälsa som stod i fokus, utan min sociala – den som jag har lättast att glömma bort. 

Sommaren är inte riktigt slut än och fler äventyr väntar. Men nog måste jag erkänna att det vore tillfredsställande att komma igång med träningen på riktigt igen och kunna börja nästa tävlingsår på topp!

IMG_2631comp
Shanghai