“Livet har tagit några vändningar (…)”

Nu var det ett tag sedan något nytt inlägg dök upp här på hälsosoffan. För mig är det viktigt att skriva när jag känner att jag har någonting som jag vill förmedla. Ibland faller jag i fällan av “shit, jag måste blogga idag”, men nej, så är det faktiskt inte. Bloggandet är för närvarande ett intresse, vilket innebär att det ska vara roligt och inget som sker tvångsmässigt. Försöker man tvinga sig till att skriva inlägg så håller det sällan den kvaliteten som önskats och då är det bättre att bara låta bli.

Livet har tagit några vändningar, vilket det verkar göra ofta för mig. Så stackars min framtida man som aldrig kommer få det tråkigt tillsammans med mig. Haha. Men tro mig, det är lite såhär jag vill ha det. Förändring skapar spänning och det får mig att känna mig levande. Just nu är det mycket nytt på gång i mitt liv så jag lever till fullo!

lao-tzu-lao-tzu-life-is-a-series-of-natural-and-spontaneous-changes