Lilla julafton för oss träningsgalna

Jag röker inte. Jag dricker väldigt sällan alkohol och går nästan aldrig ut på krogen. Jag tillagar oftast min egen mat och köper ute endast i sällskap med andra eller akutbehov. Det kan av vissa uppfattas som en tråkigt och snålt liv, men sedan kollar man på vad jag betalar månadsvis för mitt gymkort och mängden kosttillskott som införskaffas. Där skjuter 100-lapparna i höjderna och kompenserar för min, tolkat av vissa, rådande “snålhet”.

Att gå på krogen och betala först över 120:- för inträde och därefter 120:- per drink svider illa i min plånbok. Men att däremot lägga en beställning från gymgrossisten, budo&fitness, mmsports eller liknande träningsbutik för 500-lappen förgyller min vardag.

IMG_4096red

Massvis med “mitt-i-terminen-godsaker” till skafferiet!