“Det här blir grunden för mitt livsprojekt”

Många pratar om att vi måste göra det som gör oss glada, men väldigt få faktiskt gör. Den här bloggen fick bli starten på mitt “görande”.

För cirka 4 år sedan startade jag bloggen soelas.se med en lite annorlunda infallsvinkel än vad denna blogg är ämnad för. Då mådde jag riktigt dåligt och bloggen visade sig bli min ledhund på min väg mot ett friskare liv. Aldrig hade jag trott att mitt skrivande kunde beröra så pass många människor och att bloggen skulle utvecklas till en av Sveriges främsta ätstörningsbloggar.

Idag är jag inte samma person som startade soelas.se för några år sedan. Ätstörningar är självfallet en hjärtefråga för mig som tidigare varit drabbad, men jag vill skriva om så mycket mer – hälsa är så mycket mer! Därmed beslutade jag mig att ta tag i saken och börja om på en ny ruta. Självklart tar jag med mig allt som varit tidigare och mina texter från soelas.se kommer finnas kvar. Men det här ska bli någonting annat; Det här blir grunden för mitt livsprojekt, för det är det här som gör mig glad!

IMG_3978red