Den nya Whey-smaken

Som det “fitnessfreak” jag ändå är på insidan kunde det inte undgås att beställa hem den nya Whey-smaken från Body Science i samband med min senaste beställning från mmsports. Äppelpaj låter ju gudomligt gott att tillsätta i gröten, bakverk och så vidare. Whey med äppelpajssmak bör ju dessutom bara i sig vara orgasm för munnen att inta som proteinshake.

IMG_4139red

Okej, den var inte så god som förväntat. Den är alldeles för söt i smaken för att det ska bli gott. Visst går den ner, men personligen föredrar jag inte allt för söta smaker – det ger mig karies av bara tanken. Däremot blev kombinationen av denna och Whey-80 cookies and cream en uppgradering av båda smakerna. Tidigare har jag kört på cookies and cream tillsammans med pistage.

Brukar ni blanda olika smaker av proteinpulver? 

Till sig som gillar sött är nog denna smaken en riktig hit. Annars råder jag er att inte falla för mycket för reklamen. En riktig äppelpaj till smaken är nog omöjligt för ett proteinpulver att övervinna till smaken!