Den nya NOCCON

NOCCO har efter det extrema floppen med julmusten lanserat två nya smaker: en koffeinfri äppel- och en (från min sidan) efterlängtad cola-smak.

Igår var det premier för NOCCOs nya smaker på Ica Segels torg. Det passade mig perfekt att svänga förbi innan träningspasset och rafsa åt mig några smakprover. Det resulterade dock i att jag lämnade butiken med en äppelnocco och en gammal goding med hallonsmak. Colan var alltså ingenting att hänga i granen, och ytterligare en besvikelse hos mig. Jag är nämligen ett stort fan av Celcius cola och har längtat efter en variant med BCAA. Men Nocco tycks ha problem med att framkalla en adekvat cola- respektive julmustsmak.

På något sätt känns det ypperligt obegripligt hur ett sådant stort varumärke som NOCCO är villig att riskera sitt rykte genom att producera sådana osmakliga upplagor av sin välsedda dryck. Bör de inte genomgå någon form av bedömning innan de lanseras på marknaden?

Okej, hittills har jag endast tagit ett litet smakprov av colasmaken och kommer förmodligen ge den en ytterligare chans genom att införskaffa mig en burk. Den tycks inte alls vara lika farlig som julmusten, men inte alls i närheten lika delikat som Celcius variant av drycken.

cola

 

 • Glader

  Hej! Jag har följt din tidigare blogg och nu även denna. Jag tänkte bara fråga, men jag hoppas att du inte tar illa upp för jag menar ingenting illa alls; får du till en bra balans med allt i livet? Såklart förstår jag att man inte publicerar precis allt på sociala medier, att man hellre publicerar en fin sallad än en ostmacka man ätit på bussen liksom. Men känner du att du har balans med träningen exempelvis? Jag tänker på att du till exempel skrev att semestern till Thailand var en av de “lugnare” semestrarna du haft, och ändå tränade du nästintill varje dag? Jag vill inte låta anklagande utan jag bara undrar hur du resonerar och så, du brukar ha väldigt kloka saker att säga :-) Tänker även på exempelvis kolhydrater, har du slutat äta de till maten? Tänker på en del instagram-maträtter. Isåfall; varför? Hoppas allt är bra med dig, trevlig helg! <3 Och jag hoppas du inte tog illa upp av mina frågor, det var inte min avsikt alls!

  • Sofie

   Hej,
   Nej jag tar verkligen inte illa upp. Jag tror att livet alltid kan vara svajigt i sina håll och kanter, ibland gungar det mer och ibland mindre. Balans är väl inget man riktigt uppnår, liknande lycka i livet. Det är inte så att man hittar lycka en dag och sedan är lycklig för alltid. Samma sak med balans. Det är något att sträva efter, men det är inte sålunda att det ständigt går att befinna sig i fullständig balans.

   I Thailand var jag ute och sprang i ca 10-15 min tre gånger, och var på gymmet kanske fem gånger (minns inte riktigt). Jag var där i 27 dagar (inkl. resdagarna) så det snittar väl 2-3 träningar per vecka. Det tycker inte jag är särskilt mycket i alla fall, sedan kan ju andra tycka annat.

   Slutat äta kolhydrater? Nej, nu förstår jag faktiskt inte vad du menar. Kollade igenom mina bilder nu och det jag kan tänka mig att du fastnad vid var den på mina matlådor? Där har jag faktiskt matvete som kokar i kastrullen bakom (men förstår om det inte blev tydligt på bilden). Annars är jag mer utav en kött- och sås-människa än pasta,ris,potiatis. Blir väldigt sällan sugen på bröd och gryn, men kan vilja äta massvis med pålägg. Haha. Det kan jag stå för!

   Det är bra att du frågar. Som sagt är det en väldigt liten del som syns på sociala medier som du säger, men även att mycket kan misstolkas där. Därför att det bra med kommentarer så kan man reda ut eventuella missförstånd, eller bara berätta som det är. Hoppas att du vill fortsätta följa mig och att det inte blivit triggande. Så återkom jätte gärna om du har några mer funderingar! Jag svarar gärna!
   Kram! <3